Stel hier uw vraag over wanden

Wanden

De binnen- en buitenplaat van onze wandpanelen zijn gemaakt van sendzimir verzinkte staalplaten, waartussen isolatiemateriaal is aangebracht. De reguliere wanddiktes variëren van 50 tot 100 mm; voor speciale hoogtes en overspanningen leverbaar tot 300 mm. De isolatiekern van de panelen is leverbaar in EPS, Steenwol of PIR en is afhankelijk van de toepassing. De maatvoering van alle typen panelen is gelijk, waardoor onderling combineren mogelijk is.


Afwerking

De wanden zijn afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige polyester coating en leverbaar in diverse kleuren. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, zoals een foodsafe coating of een plastisol coating voor buiten gebruik.


Uitvoeringen

Onze wanden zijn verkrijgbaar in een volledig gesloten uitvoering, of in een uitvoering met deur of raam. Voor de aansluiting op vloeren en muren worden zetwerkprofielen met flexibele afdichtingen gebruikt.


Productie

De wandpanelen worden geproduceerd met een hypermoderne volcontinu machine. Alle bewerkingen zoals het frezen van de isolatie en de randomvormingen van de staalplaat vinden in één handeling plaats.

×