Neem vrijblijvend contact op

Plafonds

Wanden-Units levert en monteert ook plafonds voor uw kantoor of bedrijfsruimte als onderdeel van het turnkey project. Het systeemplafond biedt een professioneel uiterlijk en realiseert significante geluidsreductie. Daarnaast vergemakkelijkt het de montage en verwerking van leidingen en tl-armaturen. Klik hier voor enkele voorbeelden.

Uiteenlopende uitvoeringen leverbaar

Voor het creëren van een plafond of dak, of een combinatie daarvan, bieden wij verschillende mogelijkheden.

Overspanning twaalf meter

Door de ongekende mogelijkheden ten aanzien van de lengte van de panelen zijn veelal dure ondersteunende staalconstructies overbodig. Onze sandwichpanelen zijn zelfdragend en kunnen tot wel twaalf meter overspannen. Door de duurzame coating op de panelen is een afwerking naderhand niet meer nodig.

Akoestische systeemplafonds

Wanden-units levert alle traditionele akoestische systeemplafonds. Deze plaatsten we in een zichtbaar wit raster met muuraansluitingen, voorzien van schaduwlatten. De plafondtegels hebben de maten 600 x 600 mm of 1200 x 600 mm. Desgewenst voorzien wij een extra isolatielaag op de tegels voor een nog betere geluidsreductie van buitenaf.

Andere plafonds

Uiteraard voorzien wij ook andere types plafonds, zoals lamellenplafonds en geperforeerde plafonds. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hieronder treft u enige voorbeelden aan van opgeleverde projecten.

 

×