Contact

Waarom Wanden-Units?

Traditionele bouwmethoden zijn tijdrovend, omslachtig en arbeidsintensief. Door onze geprefabriceerde producten te gebruiken bent u zeker van de volgende voordelen:

Levering op maat

over ons 1De materialen leveren wij allemaal geprefabriceerd aan. Daarmee kunt u sneller van start dan met traditionele bouwmethoden. Dat scheelt bovendien veel vervelende zaken zoals afval, herrie en opslag van bouwmaterialen.

Snelle bouwtijd

Een groot voordeel van onze systemen is de snelle bouwtijd. Snel bouwen betekent uiteraard ook minder arbeid, minder kosten en snellere ingebruikname. Uw bedrijfsvoering of productieproces ondervindt tevens minder hinder van de bouwwerkzaamheden.

Verplaatsbaar

Onze systemen zijn eenvoudig te verplaatsen, of aan te passen. En mocht u onverhoopt een wand, deur of ruit beschadigen dan zijn deze makkelijk te verwisselen.

Eigen productie

Wanden Units heeft de productie van de panelen, deuren en toebehoren allemaal in eigen hand. Voor u als klant niet alleen een geruststellende gedachte, maar in de praktijk levert het ook daadwerkelijk voordelen voor u op. U heeft één aanspreekpartner en daardoor de volledige controle van order tot en met realisatie. Geen gedoe met verschillende onderaannemers en alle problemen die daarmee samen kunnen gaan.

Eén aanspreekpartner

Wij bouwen turnkey via één aanspreekpartner, die het project volledig fabriceert, installeert en begeleidt. Dus geen extra kosten voor wachturen, of discussies over verantwoordelijkheden. Na opdracht krijgt u te maken met één projectleider die u adviseert, op de hoogte houdt van de planning, de bouw begeleidt en het project te samen met u oplevert. Duidelijkheid, afspraak is afspraak en korte lijnen staan bij ons hoog in het vaandel.

Gunstige prijzen

Door producten en mensen efficiënt in te zetten, kunnen wij behalve de bovenstaande kostenbesparende voordelen, ook nog eens leveren tegen zeer gunstige prijzen.

 

×